BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, June 1, 2010

Tentang AkU Laaahh :-))

hah..
kali ni aku nk cite psl diri aku..
cz xtau nk post pe kn..
so better aku cite psl aku..ga3
nick name aku Rj Rul
asl N9..stay Putrajaya..umah parents..
still stdy lg..bachelor administrative science (Hons.)
kat UiTM Shah Alam..
b4 dis stdy diploma perakaunan kt UiTM Kelantan..
so aku menyewa kt shah alam..
xkn nk ulang alik kot dr Putrajaya..penat kot..ga3

aku tahun ni selamat dah berumur 23 tahun..
muda gak la kan..wakakaka..
unggul sentiasa..hehehe
aku ni seorng yg hepi go lucky la kire..
ske gelak2..sempoi..simple..gler2
aku bkn jns yg sentiasa nk macho act je owez..
bkn jns aku kot nk macho er sentiasa..cam poyo2 jer klu cmtu..he3
bajet bgs je klu org cmtu..ha3
then aku ske bekwn ngn org yg boleh masuk sekepale ngn aku..
gelak2..hepi2..gler2..
tp aku cukup x ske klu bekwn ngn org yg bajet bgs..
then x open minded..kire cm sempit fikiran rr..huhuhu
fuck them..hahaha

lg satu aku ni susah nk mrh org..
kdng2 x reti nk mrh org..
ntah laa..mybe tu aku kot..
tp jgn tggu aku mrh rr..
meletop gler2 nnt..huhuhu..

fevret mknn aku lak nc grng paprik..nc lemak..
besh2..he3
air lak air nescafe ais kt kedai mkn kota anggerik sec 7 shah alam..
pergghh layan siaallllll..ga3
overall aku x memilih la psl mkn2 ni..bedal je..jnji knyg..ha3

hobi aku lak ske tido..surf intnt..pe lg Fb laa..Ym2..ga3..
dpt kenalan rmi..he3..

em pe lg ek psl aku?
he3..
hurmmmmm.....
nnt klu de lg aku update lg ek..
wakakakaka...

2 comments:

  1. tapi kalau ak gelak
    kang kne panggil gile.
    ahahaha
    ahahahahahhha.

    ReplyDelete